Suplimentele alimentare si importanta lor

suplimentele alimentare

Suplimentele alimentare devin parte din alimentatie

Pentru a clarifica de la inceput, mentionam ca suplimentele alimentare nu sunt medicamente, deci nu rezolva probleme se sanatate. Pot sa previna probleme, dar nu actioneaza ca si un medicament.

Suplimentele alimentare au rolul de a ne oferi substantele nutritive de care are nevoie corpul nostru. Putine persoane au cunostintele sau educatia necesara despre aceste substante si cu atat mai putin alimentele din care se pot prelua, motiv pentru care suplimentele alimentare joaca un rol foarte important in alimentatie.

Suplimentele alimentare ne pot conferii o stare de sanatate mai buna, dar este indicat sa adoptam un stil de viata mai bun, mai echilibrat, pe termen lung.

Suplimentele alimentare, in general, sunt naturale si de cele mai multe ori nu au contraindicatii sau efecte secundare.

Suplimentele alimentare pot fi achizitionate fara reteta si sunt destul de accesibile.

Suplimentele alimentare nu contin substante toxice, sunt naturale, astfel ca nu exista riscul de a introduce substante toxice in organism.

Alimentatia precara din punct de vedere nutritional, ne determina sa apelam la aceste suplimente nutritive tot mai des. Din acest motiv organismul nostru nu prea mai are din ce sa absoarba nutrientii necesari astfel incat incepe sa se resimta si ajugem tot la suplimente. Din cauza pesticidelor folosite, ingrasamintelor chimice, poluarii, nutrientii din alimentele consumate sunt mult mai scazute decat credem noi, iar organismul nu se poate alimenta corespunzator. Suplimentele alimentare sunt rezolvarea acestor nutrienti lipsa din alimentatia noastra.

Consultati lista de suplimente alimentare, oferite de liderul mondial pentru o alimentatie sanatoasa, Herbalife. In functie de ce anume dorim, Herbalife ne ofera diverse suplimente alimentare:

1 thought on “Suplimentele alimentare si importanta lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.