Intrebari despre nutritia Herbalife sau produse Herbalife

Intrebari despre nutritia Herbalife

Doctorul in stiinte, CORINA ZUGRAVU, iti raspunde la intrebari legate de nutritie interna, a produselor Herbalife.

Va rugam sa lasati intrebarile dvs. ca si comentarii la acest post si le vom trimite noi, centralizat. Vom publica mai apoi si raspunsurile.

În premieră Herbalife a anunțat primul membru al Consiliului Consultativ în Nutritia Herbalife din România.

Corina Zugravu, MD, Ph.D, Doctor în științe medicale- Șef de lucrări Igienă şi Ecologie, Departamentul Ştiinţelor Fundamentale, UMF Carol Davila.

intrebari-corina-zugravu


DR. CORINA-AURELIA ZUGRAVU

Absolventă a Facultăţii de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Dr. Carol Davila” Bucureşti, este medic primar în Nutriţie şi Igiena Alimentaţiei.

Absolventă a unui doctorat în Ştiinţe Medicale, are o experienţă de 19 ani în domeniul cercetării şi pedagogiei universitare.

În prezent, activează ca lector în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Dr. Carol Davila” Bucureşti şi este membru al echipei de cercetători a Institutului de Sănătate Publică Bucureşti, în cadrul Centrului Naţional de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar.

Este autoarea a numeroase studii în domeniul nutriţiei, în special studii care s-au concentrat pe analiza comportamentului legat de alimentaţie al diferitelor categorii de populaţie – relaţia dintre nivelul educaţional şi alegerea tipului de alimentaţie -, studii care au evidenţiat predilecţia populaţiei cu un nivel educaţional superior către alimentaţia sănătoasă.


 

2 thoughts on “Intrebari despre nutritia Herbalife sau produse Herbalife

  1. Florentin

    Care sunt opiniile doamnei doctor referitor la aditivii alimentari din shake? Unii dintre acestia par sa aiba un grad crescut de periculozitate.

    Reply
  2. Mihaela

    As dori sa intreb daca produsele Herbalife sunt pe baza de soia modificata genetic sau nu, si care este cantitatea de agenti de ingrosare, in special caragenanul, din Shake-ul Formula 1..Multumesc anticipat.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.